WAT IS WASPARFUM?

WAT IS WASPARFUM?

Wasparfum is simpel gezegd parfum voor bij je was. Het geeft een geurboost aan je wasgoed en geeft een langdurige geur. Ik gebruik zelf al tijden wasparfums, deze wastrend komt vanuit Italië en is razend populair. 

Deze nieuwe manier van wassen geeft een heerlijke geur aan je wasgoed. Het is gemakkelijk in gebruik en je hebt maar weinig van het product nodig. Het enige wat je hoeft te doen, is een klein beetje wasparfum toevoegen aan je wasgoed. Je bepaald zelf hoeveel geur jij wilt toevoegen, bij je handdoeken is wat extra lekker, terwijl van bijvoorbeeld beddengoed misschien wat minder is gewenst (of andersom, jij beslist!)

Weg met vervelende en muffe geurtjes in je kledingkast, mijn kinderen zijn net geurbuiltjes soms en mensen vragen regelmatig waarom onze kinderen zo lekker ruiken, het antwoord: WASPARFUM! Ik draag zelfs geen parfum meer want mijn kleding ruikt zo lekker dat dit overbodig is geworden.

Ik gebruik zelf 1-2 ml per kilo (droog) wasgoed voor een heerlijk geurend resultaat maar uiteraard kun je dit zelf anders doen. De droger verminderd de geur maar je hebt ook speciale wasparfums met microcaps die hiervoor beter geschikt zijn, ben je toch gek op een bepaalde geur kun je ook altijd een washandje met enkele druppels wasparfum toevoegen wanneer je de was in de droger doet, dit helpt om het verlies van geur tegen te gaan.

WASPARFUMLIEFDE - ISABEL

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.